Vízenergia-bemutató Debrecenben

GTE Hajdú-Bihar megyei Szervezete és a Debreceni Egyetem Műszaki Kar közös szervezésével és a Magyarok Szövetsége támogatásával Gróf Spanyol Zoltán (feltaláló) Debrecenben is bemutatja találmányát, melyre minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A víz égetésének találmányát „A víz nukleáris energiájának hasznosítása” címén, a világon elsőként 1985-ben adta be a feltaláló Deutsches Patentamt-ban.

A szabadalom lényege: nem kell a vizet hidrogénre és oxigénre szétválasztani, mert a víz a természetes összetételében plazma állapotba hozva elégethető. A NASA bemérése szerint „a vízplazma égetésével ezerszer annyi hőenergiát lehet előállítani, mint a hagyományos üzemanyaggal.

Élő példa: Gróf Spanyol Zoltán, nem Magyarországon élő, de magyar mérnök, olyan hajtást fejlesztett ki, amivel 100 km utat tehet meg egy liter víz felhasználása közben. Hogy ez pontosan, mint működik, az egyelőre a feltaláló titka. Németországban tesztelték és szabadalmazták a hajtást.

Bővebben: www.vizenergia.hu
Helyszín: Debreceni Egyetem Műszaki Kara – Debrecen, Ótemető u. 2-4. 319-es tantermében.
Időpont: 2010. október 30. 14-17. óra

A rendezvény ingyenes.

A szabadalommal kapcsolatosan bármilyen kérdése van, küldje el a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, és mi összegyűjtve továbbítjuk a feltalálónak még a bemutató előtt. Megköszönjük, ha részvételi szándékát előre visszajelzi a helyiség férőhelyének kiválasztása céljából. Kérjük, hogy másokat is értesítsen – hátha érdekli – ez világszenzáció is lehet!

Varga Ferenc csop. titkár