Magyar Népi Gyógyászat Kiskollégium

2011. február 12 -13. Regős Éva - Farkas Brigitta: Homeopátia, oltáskivezetés. Halálkultúra

2011. február 26 – 27. Kiss Gergely Szabolcs - Szanati Zoltán: Csontkovácsolás ismétlés, kenés, inazás gyakorlat

2011. Március. E hónap előadásai tervezés alatt állnak.

2011. Április 2 - 3. Hintalan László: Teljességismeret;A teremtő zenei arca, életiskola; Az is-is törvény; Teljességkiesés, hazatalálás

2011. Április 29. Bernád Ilona: Bábaság, természetes szülés

Tervezett előadások még: gyógynövény (március); ónöntés; szenes víz; piócázás, családállítás

A hétvégi kurzusok díjazása: 10.000.- Ft / 2 nap.

Előadások időpontja 9:00 – 16:00 - ?

A napi étkezés batyuból (otthonról hozott kóbász, szalonna, pogácsa, ződség, gyümölcs s egyéb madárlátta finomságok) egymást megvendégelve közösen fogyasztjuk el, ami megmarad az pedig az előadást követő estébe nyúló beszélgetések csemegéje lesz.

Célunk az általunk ismert és használt népi gyógymódok átadása, egy olyan használható gyakorlati tudás elsajátításával, mely segítség a család és tágabb környezetünk gyógyításában. Képzésünk abban is eltér a megszokottól, hogy a „padban ülős” ismeretszerzést nagyon sok gyakorlat, egymáson végzett tapasztalatszerzés egészíti ki, hiszen így vihető át mindennapjainkba a megszerzett tudásunk. Igény szerint lehetőség van a gyakorlati tantárgyak (kenés, inazás, csontkovácsolás) ismétlésére valamint eddig általunk nem említett, új téma tananyaggá tételére.

Hétvégék szabadon választhatósága mellett az iskola lehetőség arra, hogy itt összekovácsolódjon egy újabb gyógyító kis közösség, akik egymást támogatva haladnak egy közös úton őseink mintáját követve.

Képzés helye: Napraforgó Waldorf Iskola, Debrecen – Kismacs Napraforgó u. 59.

(Megközelítés hétvégén a 33-as autóbusszal ami Segner térről indul 8:15 –kor. Debrecen felől autóval érkezőknek a 33-as Balmazújvárosi úton, az autópálya csatlakozás után néhány km-re lesz táblázva)

Jelentkezési határidő: Minden előadás hetének szerdai napja.
Kapcsolattartó: Karácsony Marianna
Jelentkezés levélben: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefonon: 06-20-276-7713
Kapcsolódó oldal: www.magtar.hu