Maratoni Wass Albert felolvasás

Növekvő összefogás Wass Albertért - a debreceni felolvasás hívó szava

A negyedik maratoni Wass Albert-felolvasás minden eddiginél nagyobb összefogást hozott, február 18-án, pénteken este kezdődő közös lélekemeléshez eddig 38 település csatlakozott. A belső-magyarországi helyszínek mellett felvidéki, kárpátaljai, erdélyi, délvidéki településeken és egy amerikai helyszínen is készülnek megidézni a diákok irodalomkönyvéből hiányzó erdélyi írót és más szellemóriásainkat. A debreceni szervezők a Rocksuli közösségi terében várnak szeretettel minden épülni vágyót felolvasóként és hallgatóként egyaránt!

A maratoni felolvasás 2011. február 18. péntek 18.00-tól folyamatosan tart szombat este 19.00-ig szerte a Kárpát-medencében és egy tengerentúli helyszínen. A debreceni felolvasás a Rocksuli közösségi terében lesz, az Erzsébet utcából nyíló Boldogfalva utcában, a 3. szám alatt.

Debrecenben a 25 órás folyamból a szombaton délelőtti órákat a gyerekeknek és a meséknek szenteljük, 9-től 12-ig meséket olvasunk. A mesék birodalmában 11 órától a kiváló mesemondó Réti Szabó Sándor segíti utunkat, és további meghívott előadók várhatók a két nap során.

Szeretettel várunk mindenkit kedvenc részleteivel és verseivel! A torlódások és ismétlések elkerülése érdekében célszerű a szervezőknél érdeklődni, és jelentkezni.

A belépés ingyenes.

Érdeklődés, jelentkezés:

Hornyák Nikolett: 30/812-11-67  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Osváth Rita:30/360-82-06  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

További részletek a kezdeményezésről a www.wassalbertfelolvasas.hu oldalon.

Hegedűs Gergely