Hervay Tamás - A magyarságismeret alapjai 2

Folytatódik Hervay Tamás előadássorozata Debrecenben a magyarságismeret alapjairól.

A magyarságnak meg kell ismernie ősei hagyatékát: hitét, szavait, gondolkodását, jelzőrendszerét; ezek ismeretével és használatával tudunk egységesen gondolkodni és eredményesen cselekedni a jövőnkért!

Az előadássorozat mondanivalója három pillér, a teremtésismeret, a magyar nyelv teljességében való ismerete és a csillagmítoszi keretrendszer köré épül.

A második előadás április 9-én, szombaton 14.30-kor kezdődik.

Helyszín: a Magyarok Szövetsége debreceni irodája, Debrecen, Budai Ézsaiás utca 67. (A Nagyállomásról a 48-as busszal 6 perc, a Vécsey utcánál kell leszállni.)

A fővárosból érkező előadó útiköltségének fedezésére minden résztvevőtől egy legalább 300 forintos támogatást kérünk.

Az első alkalomhoz hasonlóan az előadás két nagyjából másfél órás részből áll közte negyedórás szünettel, egy újabb pihenő után pedig a kérdéseknek, beszélgetésnek adunk teret.

A márciusi előadáson az első részben egy bevezető után a teremtésismeretről esett szó, míg a másodikban a csillagmítoszi keretrendszerrel ismerkedtünk különböző - elsősorban kazettás mennyezeteken szereplő – művészeti alkotások elemzése által. Mindkét rész megtekinthető a Kerecsen Tv honlapján az alábbi elérhetőségekre kattintva: http://kerecsen.tv/?p=443 http://kerecsen.tv/?p=456

A most következő órán a csillagmítoszi keretrendszer megismerésével haladunk tovább.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!