MSZ választás 2010

Tisztelt Szövetségesek!

A Magyarok Szövetsége tisztújító választást írt ki 2010. október 16-ra. A választások rendje 2010 október 7-én hajnalra öltött testet, mely a következőket tartalmazza:

Az MSZ új szervezeti felépítése szerint az operatív feladatokat egy 5 főből álló ügyvivő testület végzi. Az ügyvivő testületbe egy főt delegálnak a tagozatvezetők és egy főt delegálnak a megyei elöljárók. A fennmaradó három főre a Magyarok Szövetsége tagjai közül mindenki jelölhet és jelölhető.

Fontos tudnivalók: A jelölést 2010. október 11-én 20 óráig minden megye hivatalos levelezési címére kell elküldeni, ahonnan továbbításra kerül a jelölőbizottság felé.

Csak a megyei levelezési címről beérkező jelölést tekinti érvényesnek a jelölő bizottság.

A fennmaradó három személyre több jelöltet is lehet állítani.

A jelenlegi információnk szerint Vukics Ferenc jelölést nem fogad el. A reá adott jelölés így érvénytelen.

A 2010. október 6-i összehangoló testületi ülésen a szavazásra jogosultak a következőképpen lettek meghatározva: A szavazáson részt vesz a 19 megye elöljárója és a budapesti elöljáró, továbbá Felvidék és Erdély képviselője, valamint a tagozati vezetők közül a tagozati vezetők által meghatározott 4 fő.

Akik jelölni kívánnak, az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. megyei levelezési címre elküldhetik az ajánlott személy(ek) nevét. Akinek bármi kérdése van a választásokkal kapcsolatban, felvilágosításért forduljon Botos Csabához telefonon: 0630/205-2411